V-care de la VitrA – un sistem NOU de WC inteligent

Lansat in 2015, V-care de la VitrA este un sistem de vase de toaleta inteligente de ultima generatie care imbina functionalitatile WC-ului cu proprietatile bideului.
V-care de la VitrA ofera combinatia perfecta intre confort si design, folosind cele mai noi tehnologii pentru a asigura un grad unic de confort.

Conceptul revolutionar V-care de WC si bideu devine astfel cel mai avansat sistem de igiena personala existent, menit sa imbunatateasca total nivelul de confort din baie. V-care are designul unui vas de toaleta traditional, pentru a se potrivi in orice stil de amenajare baie. Telecomanda si senzorii fac posibila o experienta hands-free, sporind astfel confortul si igiena. Scaunul are incalzire reglabila si un design ergonomic, iar capacul este dotat cu inchidere si deschidere automata.

1-150423115414314

V-care de la VitrA propune un nou nivel de igiena personala – datorita sistemului touch-free, capacul poate fi inchis si deschis folosind telecomanda. In plus, optiunea Comfort asigura ridicarea automata a capacului atunci cand detecteaza ca cineva se apropie. Functiile de curatare si uscare sunt controlate prin telecomanda, pulverizatorul care asigura functia de bideu fiind reglabil pentru mai multe optiuni de spalare – presiunea, temperatura si pozitia jetului de apa se ajusteaza in functie de necesitati, existand si o functie speciala pentru igiena doamnelor.

V-care-3

V-care de la VitrA este disponibil in 2 versiuni – Comfort si Basic. Versiunea Comfort are 8 functii avansate, oferind posibilitatea de personalizare a programelor pentru un confort absolut. Toate functiile de spalare pot fi personalizate pentru a regla automat temperatura si presiunea jetului de apa.

V-care-4Optiunile de pulsare si oscilare a jetului au un efect revigorant, oferind o curatare delicata dar eficienta. Se poate regla inclusiv temperatura aerului de uscare iar la final, la indepartarea de toaleta, datorita senzorului, capacul se inchide automat iar purificatorul de aer indeparteaza mirosurile neplacute.

V-care-2
Vasul de toaleta V-care de la Vitra este expus in showroom-ul principal Delta Studio.
Mai multe detalii despre modul de functionare a sistemului revolutionar V-Care in videoclipul de mai jos:

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.