A XXIII-a editie PORCELANOSA Global Architecture International Exhibition

Si anul acesta, am fost prezenti la cea de a XXIII-a editie PORCELANOSA Exhibition, desfasurata intre 25 si 29 ianuarie, la sediile Porcelanosa Grupo din Vila-real, Spania. Cele opt firme ale Porcelanosa Grupo si-au prezentat cele mai noi produse unui numar impresionant de profesionisti din domeniul arhitecturii si al designului de interior.

Venis2

Evenimentul anual Porcelanosa Grupo sarbatoreste avangarda si inovatia, puncte cheie ale companiei, printr-o gama larga de materiale si produse.

Ne-au captat atentia cele mai noi tendinte in gresie si faianta, de la Porcelanosa, Venis si Urbatek, placi ceramice cu o rezistenta sporita. Venis revolutioneaza prin eleganta noii colectii Concept, o serie sofisticata de placi ceramice ce redau o gama versatila de materiale, de la ciment la piatra naturala, cu texturi diverse si un design inovator.

Venis

Venis3

Venis4

Venis7

Urbatek imbina versatilitatea si calitatea, prezentand o colectie de gresie cu efect de marmura – Marble Collection este o gresie full body ce se remarca prin formatul supradimensionat: 119x119cm. Datorita formatului mare si calitatii finisajului, numarul rosturilor este redus, obtinandu-se un ansamblu uniform.  Colectia Marble are 4 nuante diferite, caracterizate de multitudinea detaliilor, fiind ideala in spatii interioare cu trafic ridicat.

urbatek

Noken si Systempool ne-au impresionat cu eleganta noilor game pentru baie.

noken 3

noken

noken 2

Gamadecor si-a etalat mobilierul impresionant de baie si bucatarie.

12592442_1259277367422558_6914950783060246488_n

bucatarie

Butech a prezentat solutii pentru constructii inovatoare, aplicabile pentru fatade ceramice, fatade ventilate sau fatade din KRION® Solid SurfaceL’Antic Colonial a mizat exclusiv pe mozaicuri impresionante.

LAntic-Colonial-23rd-Porcelanosa-Exhibition-02

general2

 

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.