VIDEO Cersaie 2016 – Noi modele de gresie si faianta de la Saloni

Producatorul spaniol de gresie si faianta Saloni Cerámica a prezentat la Cersaie 2016 noi colectii de placi ceramice reunite sub conceptul de „transformarea spatiilor in locuri”. Cele 6 colectii nou lansate urmeaza aceasta filosofie si sunt create sa fie expuse in locuri pline de viata, evenimente, emotii si trairi.

Colectia de placi ceramice Integra cuprinde gresie si faianta inspirata de pamant si ciment, cu un design contemporan ce se distinge prin reliefurile de la suprafata placii, varietatea grafica si textura placuta. Colectia Integra propune tonuri neutre de nisip, pamant, fildes si cenusa, ce constituie o baza potrivita pentru orice spatiu. Placile se remarca prin volume, finisaje si texturi, inclusiv decoratiuni cu forme 3D rectilinii si ondulate.

amb_integra-dec-evidence-saloni

amb_integra-arenna
14469673_10207643198137777_4124283216329283132_n

Colectia de placi ceramice Interni are un caracter pronuntat, temperat de paleta de nuante neutre, clasice. Gresia si faianta din colectia Interni sunt completate de decoruri inspirate. Inspiratia pentru colectia Interni vine din simplitatea materialelor, cu o revizuire a principiilor minimalismului dintr-o perspectiva contemporana.

amb-interni-cenere

amb_interni-calce-2

amb-interni

Colectia de placi ceramice Iter se remarca prin folosirea ingenioasa a formatelor – diferite dimensiuni, texturi si volume sunt imbinate precum piesele de puzzle pentru a forma amenajari de interior moderne iesite din comun.  Placile ceramice Iter de la Saloni sunt disponibile in nuante de bej (pentru a compune o atmosfera calda) si gri diluat (pentru un interior neutru).

gresie-si-faianta-iter

gresie-si-faianta-iter-2

Colectia de placi ceramice Omnium se inspira din amenajarile de interior in stil rustic. Interioarele in stil traditional sunt reinterpretate in cheie contemporana, prin gresie si faianta in nuante neutre ce reflecta frumusetea imperfectiunilor din obiectele realizate artizanal.placi-ceramice-saloni-omnium

placi-ceramice-saloni-omnium-2

Iesite din comun sunt placile de faianta decor din aceasta colectie, cu o suprafata care pare brodata – Brandon Beige, Brandon Ceniza si Brandon Azul.

placi-ceramice-saloni-omnium-3-deco

14522952_10207643215458210_5610191779759426367_n

Colectia de placi ceramice Basalt se inspira din proprietatile rocii vulcanice cu acelasi nume si ii reveleaza caracteristicile estetice in format ceramic. Colectia este disponibila in 4 culori si o varietate de formate dedicate iubitorilor de liniii pure. Datorita aspectului curat, se integreaza cu usurinta intr-o varietate de ambiente si stiluri de decor.

balsalt-comercio

basalt_grafito

Colectia de placi ceramice Interior are un stil contemporan si este disponibila in 4 culori, cu diferite variante de decor ceramic. Gresia din aceasta serie se inspira din suprafata cimentului si este perfecta ca fundal pentru interioare contemporane.

interior-cocina

interior-marfil

Toate colectiile de gresie, faianta si decor de la Saloni Cerámica sunt disponibile prin Delta Studio. 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.