VIDEO – Amenajare de Interior Apartament 2 Camere, Bucuresti

Sorana a ajuns la Delta Studio in luna august 2015, intr-un moment critic al amenajarii sale de interior. Achizitionase deja draperiile si tapetul floral de la Designers Guild, insa peretele roz despre care credea ca va completa frumos ambientul nu arata tocmai cum sperase, ba chiar incarca extrem de tare spatiul. A inceput sa lucreze cu Delta Studio pentru mobilierul de bucatarie si, studiind produsele, a gasit un dulap personalizat pentru living care i-a atras atentia. 

Am fost in vizita la Sorana pentru a vedea cum a continuat aceasta poveste de design interior, impreuna cu consilierul de vanzari Ionut Papuc si arh. int. Andreea Caragheorgheopol. Iata filmarea mai jos.

Am simtit inca de la intrare ca apartamentul Soranei are acel ceva special, care te indeamna sa te destinzi si sa te simti ca acasa. Fiecare incapere are emotia ei specifica, asta deoarece Sorana si-a dorit ca fiecare spatiu sa reflecte o stare anume – livingul cu flori si culori saturate aduce un aer de primavara, bucataria cu cafea si culori nisipii a devenit un spatiu matinal de relaxare dar si de energizare, iar dormitorul cu nuante pastelate de roz, mov si gri emana un aer romantic.

In living, dulapul remarcat de Sorana pe site-ul nostru, proiectat de designerul Manuel Saliche, a fost ajustat pentru bugetul sau si a fost dotat cu insertii de sticla si spoturi cu led care lumineaza nisele, devenind o sursa placuta de lumina ambientala seara.

Amenajare living 1.2

Turcoazul carcaselor se regaseste in comoda de la intrare, cu rol de depozitare, si in comoda suspendata pentru TV.

Amenajare living 8

Amenajare living 2

In bucataria de mici dimensiuni, arhitecta a adaptat modelul de bucatarie Tamed Nature, cu module din MDF vopsit lucios, cu profile maner gola, mobilier fabricat la Piatra-Neamt.

Amenajare bucatarie 2

Pentru dormitor a fost proiectat un dulap extrem de bine compartimentat, care sa cuprinda toata garderoba clientei, cu usi glisante cu oglinda care sa amplifice vizual spatiul.

Amenajare dormitor 1

Amenajare dormitor 2

Comoda a fost personalizata de arhitecta dupa ideile proprietarei

Desi a pornit aceasta amenajare increzatoare in fortele proprii si plina de entuziasm, Sorana a inteles rapid ca o amenajare de interior este „o munca foarte mare, chiar daca la inceput am crezut ca voi putea face aceste lucruri singura, mi-am dat seama ca fara ajutorul unui specialist este absolut imposibil sa ajung la un rezultat asa cum mi-l imaginez eu.”

Amenajare living 4

Amenajare living 3

Sorana este extrem de incantata de amenajare si a tinut sa multumeasca, prin intermediul articolului, echipei Delta Studio – arh. int. Andreea Caragheorgheopol, cons. de vanzari Ionut Papuc si echipei de montaj pentru implicare si profesionalism.

Detalii despre amenajarea din living aici.

Detalii despre amenajarea din bucatarie aici.

Detalii despre amenajarea din dormitor aici.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.