Noi colectii de mobilier Poliform la Salone del Mobile Milano 2016

In fiecare an, Delta Studio participa la cele mai importante evenimente din lumea designului, pentru a descoperi noile colectii si a le aduce in avanpremiera in Romania. La a 55-a editie a Salone del Mobile Milano (12-17 aprilie 2016), Delta Studio a participat ca expozant dar si ca vizitator, pentru a vedea cele mai noi colectii lansate de marii furnizori de mobilier. Standul Poliform de la Salone del Mobile Milano 2016 ne-a fost prezentat de Marco Zotti, reprezentant al brandului.

Ambientele s-au remarcat prin scenografia arhitecturala bine pusa la punct, cu detalii exclusiviste si combinatii unice de materiale. Colectiile expuse in avanpremiera, de la mobilier de living la dormitoare si dressinguri, au in comun nuante atent coordonate, din esente naturale – lemn, tesaturi si piatra naturala. Colectiile de mobilier Poliform exprima luxul contemporan intr-o maniera rafinata si sunt create de designeri internationali de renume: Jean-Marie Massaud, Marcel Wanders, Vincent Van Duysen, Rodolfo Dordoni, Emmanuel Gallina.

Scaun Stanford la isaloni
Una dintre lansarile semnificative este compozitia de canapele MONDRIAN, semnata de designerul francez Jean-Marie Massaud. Picioarele din nichel au un aspect minimalist, care ii ofera un aer extrem de elegant. Este o canapea modulara, iar bratele si elementele decorative pot fi personalizate in diferite dimensiuni si finisaje, inclusiv lemn de ulm negru, un trend lansat de Poliform cu o alura extrem de rafinata. Spatarul canapelei poate fi realizat din material textil sau lemn, putand fi adaugate si polite.

Canapea modulara MONDRIAN

Canapea modulabila Mondrian

Noua colectie de mobilier pentru zona de zi, QUID, este un sistem de zi sofisticat format din elemente modulare: sertare suspendate, polite, rafturi si comode cu detalii foarte rafinate si materiale pretioase: profile din aluminiu cu finisaj de nichel vopsit, accesorii din lemn pentru organizare in interiorul sertarelor, blat din marmura, polite si elemente din sticla temperata iluminate cu led. Sistemul este modular si poate fi personalizat intr-o gama variata de solutii, in functie de spatiu.

Mobilier pentru living QUID

Mobilier pentru living QUID

STANFORD este un nou fotoliu din piele semnat de Jean-Marie Massaud, extrem de confortabil, cu picioare metalice finisate in nichel. Colectia este extinsa cu masute ce pot avea blatul din marmura, furnir, lemn de ulm, MDF vopsit lucios sau mat.

Fotoliu STANFORD

Fotoliu STANFORD

THECA este un nou proiect de comode semnat de Marcel Wanders, cu detalii foarte fine – prinderi la 45° si manere ascunse. Colectia este dotata cu accesorii de lux – sticla fumurie si materiale de cea mai inalta calitate. Combinatia de sticla fumurie din vitrina si elemente din lemn ofera o nota extrem de eleganta intregii compozitii. Masa MAD semnata de Marcel Wanders completeaza colectia deja existenta si are un blat din marmura, colturi rotunjite, parand sa pluteasca datorita picioarelor minimaliste.

Colectia MAD semnata de Marcel Wanders

Colectia MAD semnata de Marcel Wanders

Masa MAD la Salone del Mobile Milano 2016

Masa MAD la Salone del Mobile Milano 2016

Canapeaua SYDNEY semnata de Jean-Marie Massaud se remarca printr-un detaliu pretios – picioarele sunt ascunse iar canapeaua pare sa pluteasca. Datorita formei ergonomice, este foarte confortabila.

Canapea SYDNEY

Canapea SYDNEY

Fotoliul MARLON, creat de designerul Vincent Van Duysen, este dotat cu picioare din lemn masiv, ce realizeaza un contrast elegant cu tapiteria din material textil.

Fotoliu MARLON

Fotoliu MARLON

Fotoliul MAD JOKER semnata de Marcel Wanders are o forma ergonomica si este dotat cu mecanism de rotire si picioare metalice. Partea din fata este imbracata in material textil, iar partea din spate este imbracata in piele intoarsa.

Fotolii MAD JOKER semnate de Marcel Wanders

Fotolii MAD JOKER

Pentru zona de noapte, noutatea o reprezinta patul KELLY, semnat de designerul italian Emmanuel Gallina. Are o structura din lemn cu linii curbe extrem de delicate si se remarca prin insertiile de piele intoarsa si impletita care imbraca tetiera.

Pat KELLY

Pat KELLY

Dressingul prezentat de Poliform la Salone del Mobile Milano 2016 poate fi personalizat cu sticla transparenta sau sticla fumurie, cu elemente decorative din piele si metal, organizarea si compartimentarea interioara fiind extrem de atent proiectate pentru o usurinta in utilizare.

Toate colectiile de mobilier Poliform sunt disponibile prin showroom-urile Delta Studio.

Collezione-Mad-Marcel-Wanders-4-958x639 DSC03412

DSC03415

DSC03448

 

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.