In vizita la prima Bucatarie e-Motion de la Formmat

Astazi am experimentat emotiile generate de bucataria e-Motion de la Formmat, mobilier fabricat in Romania, alaturi de primul beneficiar al acestui model de bucatarie contemporan – doamna Oana David. Mobilierul de bucatarie creat de arh. Victor Grosu, decorat de Marie Nouvelle si lansat la BIFE 2015 a fost descoperit de clienta noastra in cadrul acestui targ. Arhitecta de interior Luiza Scarlat a personalizat modelul pentru open space-ul din casa situata in afara Bucurestiului, iar rezultatul este pe gustul tuturor locatarilor, dupa cum veti observa din imaginile de mai jos. 

Irina Androne si Luiza Scarlat

La inaugurarea bucatariei au participat Irina Androne, manager de mobilier Delta Studio, Luiza Scarlat, arhitect de interior si Lucian Terecoasa, consilierul de vanzari al proiectului. Spatiul bucatariei a fost inmiresmat de Irina Androne cu arome de briose, iar imaginile transmit emotia generata – brandul de mobilier romanesc Formmat nu isi propune doar sa mobileze locuintele, ci sa le umple de emotii si amintiri placute.

Irina Androne 1
Catelul doamnei Oana David a fost incantat si de mobilier, si de briose.
catel
Schita bucatariei

Schita bucatariei

Bucataria este compusa din zona de lucru pe peretele cu fereastra care are o lungime de 3750 mm, finisaj MDF vopsit mat, blat de bucatarie stejar masiv cu adancime de 800 mm, cu grila de aerisire pentru calorifer pe spate (in cazul in care este nevoie de el, casa fiind dotata cu incalzire in pardoseala), plus o priza ce se ridica din blat.

4
Insula de bucatarie care separa zona de gatit de zona de dining are o lungime de 1800 mm, cu finisaj pe partea interioara dinspre bucatarie din MDF vopsit mat, iar pe partea dinspre dining cu fronturi din pal furniruit, furnir de stejar. Cadrul insulei este din stejar masiv, iar blatul din Krion.
1
Insula se poate folosi din ambele ambiente, atat din bucatarie cat si din dining, avand acces din ambele parti, fiind compusa din 3 module, 2 module cu usi batante si modulul din mijloc cu 3 sertare cu acces numai dinspre bucatarie. Este prevazuta cu banda led si priza pe blat. Fronturile sunt prevazute cu un profil metalic cu banda magnetica, pe care s-au montat placi ceramice semnate de Marie Nouvelle, care se pot schimba in timp dupa dorintele clientei.

2.3

Sistemele sunt de la Blum, cu amortizoare la inchidere si glisiere tandembox. Bucataria este dotata cu masina spalat rufe incastrata, masina de spalat vase incastrata, frigider incastrat, corpuri cu sertare si corpuri Jolly pentru o mai usoara utilizare si organizare. Deschiderea sertarelor de bucatarie se face cu ajutorul manerelor gola si push-up.

5

6

Mobilierul de hol este realizat in culorile si materialele ce se regasesc la bucatarie, pentru a ramane in acelasi ton, cu usi din MDF vopsit mat, laterale si polite din pal furniruit stejar, deschidere push, oglinda pe interiorul usii.

living 1

Schita mobilierul pentru hol

Schita pentru mobilierul din hol

living 2Mobilierul de baie ales de clienta este Otono de la Formmat, varianta Baby, mobilier de baie fabricat in Romania, cu o singura usa, finisaj lemn masiv stejar, pal furniruit stejar si MDF vopsit mat. Peretii sunt finisati cu faianta Nara Beige de la Venis, pentru a crea un cadru natural.

baie 3

baie 4.1

Multumim doamnei Oana David pentru gazduire si pentru ca a ales echipa si serviciile noastre!

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.