VIDEO – Cersaie 2016: cele mai Noi Tendinte de la PORCELANOSA Grupo

Targul International Cersaie, desfasurat anul acesta intre 26-30 septembrie, reuneste in fiecare an la Bologna cei mai importanti producatori de placi ceramice si obiecte sanitare din toata lumea. Porcelanosa Grupo are in fiecare an unul dintre cele mai asteptate standuri, fiind consacrata ca trendsetter in domeniu.

porcelanosa-grupo-cersaie-2016-01

Cele opt branduri care constituie PORCELANOSA Grupo si-au prezentat cele mai noi solutii de amenajari de interior in doua standuri impresionante ca design, calitate a finisajelor expuse, iluminare atent creata si, fireste, produse nou lansate, dezvoltate cu cele mai noi tehnologii existente in domeniu. Spatiile au fost proiectate pentru a comunica intre ele, fiecare concentrandu-se pe o gama cromatica diferita, creand astfel un sentiment impresionant de perceptie asupra spatiului si atmosferei create.

Standul Premium gazduieste colectii exclusiviste, intre care colectia Vitae, colectia pentru baie semnata de Zaha Hadid Design pentru Noken si Tono, colectia de solutii pentru baie creata de Foster + Partners pentru PORCELANOSA Grupo.

Zaha Hadid Design pentru Noken

Zaha Hadid Design pentru Noken

tono-foster-partners-02

Foster + Partners pentru PORCELANOSA Grupo

Standul de 180 mp are o fatada din KRION® Solid Surface, mineral compact, nuanta 1100 Snow White.

Standul PORCELANOSA Grupo, situat fata in fata cu cel Premium, ocupa o suprafata de 360 mp si este divizat in cinci zone. Sunt prezentate cele mai noi colectii de gresie si faianta de la Porcelanosa, Venis, Urbatek, baterii si mobilier de baie si bucatarie de la Gamadecor si Noken. Sunt expuse de asemenea cele mai noi sisteme de constructie de la Butech si mozaicuri exclusiviste de la L’Antic Colonial.

porcelanosa-grupo-cersaie-2016-03
Spatiul Urbatek este dominat de placile ceramice supradimensionate, ultra subtiri, Xlight. Materialul inovator este inspirat de marmura si disponibil in finisaje mate si lucioase.

porcelanosa-grupo-cersaie-2016-05

Venis prezinta noua colectia de placi ceramice COSMOS, inspirata de piatra si caracterizata de naturalete, finisajul reproducand cu fidelitate ardezia. Colectia lansata de Venis recreeaza incrustatiile pietrei naturale, cu nuante de gri si reminiscente metalice. Placile se preteaza atat pentru interior cat si pentru exterior, fiind o optiune sofisticata pentru orice proiect contemporan.

Colectia Cosmos de la Venis

Colectia Cosmos de la Venis

Colectia este disponibila intr-o singura culoare dar in formate variate: 33,3×100 cm pentru faianta si 59,6×59,6 cm, 45×90 cm pentru pardoseala STON-KER.

Porcelanosa expune noi colectii de placi ceramice, intre care Manhattan si Soho. Manhattan este un parchet ceramic inspirat de tarile nordice, cu un aspect vintage si calduros, disponibil in nuantele Silver, Natural, Colonial, Cognac si Maple, in multiple formate, de la 29,4×180 cm si 19,3×120 cm la 29,4×120 cm si 19,3×180 cm, cu posibilitatea de finisaj antiderapant pentru uz la exterior.

porcelanosa-cersaie-2016-ceramica-manhattan-soho-02

porcelanosa-cersaie-2016-ceramica-manhattan-soho-03

Soho isi extrage inspiratia din cartierul new yorkez cu acelasi nume, cu lofturile sale in stil industrial. Versiunile Mole, Bone, Silver si  Steel sunt disponibile in formate de 59,6×59,6cm si 80x80cm.

porcelanosa-cersaie-2016-ceramica-manhattan-soho-04

Cele mai noi colectii Porcelanosa GRUPO vor fi disponibile in curand prin Delta Studio, cel mai mare distribuitor Porcelanosa Grupo din Romania.

Înscrie-te la newsletter

Află cele mai noi tendințe și cele mai bune sfaturi de amenajare.